Salon VOLUME Lashes

Volumen tilaukset toimitetaan aina Postin kautta joko kirjeitse tai pakettina. Volumen verkkokauppa lähettää automaattisen viestin toimituksesta, kun kuitin tulostaa ulos. Ennakkomyyntien osalta tämä tarkoittaa, että viesti toimituksesta lähtee ennenkuin tuotteita on toimitettu! Bloomit saapuvat varastoon ja ne toimitetaan SYYSKUUSSA 2018. :)

Muuta asiaa toimituksista:

- Jos pakettia ei nouda ajoissa, tai jos kirjelähetys ei jostain syystä löydä perille, se palautuu meillepäin muutaman viikon kuluessa, ja vasta kun lähetys on palautunut meille, voidaan ryhtyä jatkotoimiin.

- Postin järjestelmä ei pysty lähettämään saapumisilmoitusta tekstiviestitse jos vastaanottajan numero on esimerkiksi väärin. Kopioimme suoraan tilaustiedoista kaikki tiedot osoite-etiketteihin.

-Emme lähetä enää automaatteihin paketteja koska postin järjestelmä ei aina ole pystynyt toimittamaan lokerokoodeja, vaan lähimpään postiisi, jotta voit noutaa tilauksesi myös lähetystunnuksella. JOS ET OLE SAANUT SAAPUMISILMOITUSTA 5 PÄIVÄN SISÄLLÄ SIITÄ, KUN OLET SAANUT VAHVISTUSVIESTIN MEILTÄ ETTÄ TUOTTEESI ON LÄHETETTY, PYYDÄ SÄHKÖPOSTITSE LÄHETYSTUNNUS.

- Luethan tilaus-ja toimitusehdot, jotka sitovat kumpaakin osapuolta.

Ostoskorisi on tyhjä